Ingvil på Galleri Creative
Foto: Felicia Øystå

W. Ingvil Strand - Når fargene synger

W. Ingvil Strand er en musikalsk billedkunstner, som begeistrer med sin egenart i både tonenes, ordenes og fargenes verden.

Hun har valgt å følge den intuitive bølgen av åndsmonn i sin kunst, og er derfor en del av dette kreative kunstnermiljø. Hun har deltatt på 5 kollektive utstillinger og holdt 8 separate utstillinger. Hennes måte å komponere bilder på og spesielle fargebruk rører ved noe i mennesket. Hun bruker hele fargeskalaen, er en utpreget kolorist, og får ofte tilbakemeldinger på dette.

I perioder har Ingvil valgt å selge sine bilder direkte fra sitt atelier, da hun syntes dette var en riktigere form der og da.

Ingvil er først og fremst en multikunstner: Hun er låtskriver, sangerinne, har skrevet noveller og dikt som er presentert i media. Hennes utstillinger er preget av hennes billedmusikalitet og individuelle frihet i farger og teknikker.

Min neste utstilling

Min neste separatutstilling heter "Den femte årstid" og er fra 13.–26.09.2015 på Galleri Twisted Corner, Helgesens gate 17, 0553 Oslo.

Her kan du se bildene som jeg stiller ut.

Tidligere malerier

Her kan du se et utvalg av mine tidligere malerier.

Presse

Her kan du lese presseomtalen i Østlandets blad fra en separatutstilling i Drøbak, 28.2.–14.3.2004, på Creative galleri og rammeverksted.

Salg og utstilling av bilder

Hvis du gjerne vil kjøpe bilde av meg, eller er gallerist og vil lage en utstilling av mine bilder, kan du ta kontakt med meg per e-mail: 
Du kan også avtale tid for å komme og se på bildene i mitt atelier, hvor jeg har mange flere og nyere bilder enn de du ser på websidene.